MAGUNKRÓL ÉTTEREM PANZIÓ GALÉRIA ÉTLAP ELÉRHETŐSÉG

MAGUNKRÓL

 
   
Minket ér a megtiszteltetés, hogy éttermünket választották! A kiszolgálással és az ételekkel, italokkal próbáljuk az itt eltöltött idejüket kellemessé tenni.

Az étterem a Gőzmalom nevet az 1800-as évek végétől működő - Körmend gazdasági életében központi szerepet betöltő - malom épületegyüttesről kapta. A "ristorante" elnevezés pedig étlapunkon található, ami összefonódik a hazai specialitásokkal. A délies jelleget többek között a vendégtérben felépített fatüzelésű pizzakemence és a teljes eleganciája is tükrözi.

Légkondicionált éttermünk 70 fő befogadására alkalmas, amelyet egy alsó és egy felső terasz tesznek kellemessé a nyári napokban.
Nemcsak ízletes ételeinkre lehetünk büszkék, hanem Magyarország történelmi borvidékeinek szép borait is felvonultatjuk: villányi, egri, szekszárdi, balatoni és tokaji borokat egyaránt megkóstolhatja A zéró tolerancia jegyében igény szerint sofőrszolgálatot tudunk biztosítani otthonáig, hogy Ön nyugodtan fogyaszthasson vacsorájához egy-egy pohár italt.

Számláját kiegyenlítheti bankkártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet-utalvánnyal, elfogadunk sokféle melegétkezési utalványt is. Nemcsak helyben, hanem otthonában is fogyaszthatja ételeinket. Tekintse meg teljes házhoz szállítási étlapunkat, rendeljen ONLINE!
Ellenértékként elfogadunk SZÉP kártyát, bankkártyát - mobil terminállal- és sokféle melegétkezési utalványt - rendeléskor előre jelezve.
Hidegtálak készítését vállaljuk és party-szerviz szolgáltatásunkat is igénybe veheti.
 


Autóbérlés

Cégünk tevékenységei közé tartozik személy- és tehergépkocsik bérbe adása is. Többféle gépkocsink különböző konstrukciókkal bérelhető rövid és hosszú távra is, cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

A bérelhető gépkocsikról érdeklődjön itt: Horváth András - 06 30/216-3638


 
 
MAGUNKRÓL ÉTTEREM PANZIÓ GALÉRIA ELÉRHETŐSÉG
Copyright © 2013. Gőzmalom Ristorante Hotel & Pizzeria - Dránik Kft. Minden jog fentartva. Site by Y'SOLUTIONS
9900 Körmend, Rákóczi Ferenc utca 53.
Mobil: +36 30 / 204-7159
E-mail: info@gozmalompanzio.hu
Térkép / Megközelítés